Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare Tingvallagymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som lärare inom Karlstads-Hammarö gymnasieskola arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett av programmets arbetslag. På Tingvallagymnasiet har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. Tillsammans skapar vi en god lärandemiljö för våra elever.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad gymnasielärare för undervisning i något eller några av ämnena SVA (svenska som andra språk), svenska, samhällskunskap, matematik, engelska, naturkunskap och/eller psykologi.

För att behålla hög kvalitet söker vi dig som har lätt att samarbeta, har goda yrkeskunskaper och ett stort engagemang i arbetet med ungdomar. Hos oss trivs du som är flexibel, öppen och glad.

Erfarenhet av digitala hjälpmedel är meriterande, vi ser gärna att du van att implementera digitalisering på ett bra sätt i undervisningen.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av att undervisa elever med annat modersmål än svenska.

Du är van vid arbetslagssamarbete och att arbeta ämnesövergripande. Det är viktigt att du trivs i lärarrollen samt är trygg i dina kunskapsområden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Ansök senast 28 maj 2018
Referensnummer A783524
Antal arbetstillfällen 3
Kontaktperson Johanna Nordkvist
Bitr rektor
054-540 1796
johanna.nordkvist@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den