Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare 100% Fsk Gomorronsol

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Förskolan Gomorronsol har 4 avdelningar fördelat i två hus på bostadsområdet Södra Råtorp. Vi har en fin utemiljö som möjliggör bra utevistelse. Vi vill erbjuda en trygg förskola som samtidigt utmanar och lockar till lek och aktivitet. Vi ligger precis vid skogen vilket ger oss möjlighet till fina naturupplevelser och bra
lärmiljöer. V i erbjuder arbete i ett härligt gäng med utbildade och engagerade pedagoger. Kollegialt lärande är viktigt och det har vi en organisation för som skapar förutsättningar för det.
Du erbjuds en egen Ipad som verktyg i ditt pedagogiska uppdrag samt arbetskläder till utevistelsen..

Arbetsbeskrivning

Är du en förskollärare som vill vara en del i att skapa roliga och spännande dagar för våra barn på förskolan tillsammans i ett härligt gäng med duktiga pedagoger då kanske det är just dig vi söker.

Att arbeta som förskollärare innebär unika och betydelsefulla möjligheter att påverka och bidra
till barns utveckling. Som förskollärare medverkar du till att en positiv och utvecklande miljö med en god balans av omsorg och lärande dagligen skapas för varje barn och för hela barngruppen. Detta gör du genom det pedagogiska arbetet mot verksamhetens mål tillsammans med ditt arbetslag. Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans styrdokument
Det är viktigt att undervisningen utgår ifrån barnen och dess behov och att du är en nyfiken medforskare i deras lärande. Se möjligheter och vara en god förebild

Positivt och professionellt förhållningssätt är viktigt och att du vill vara en del i att sprida arbetsglädje och skapa bra dagar för både stora och små tillsammans med oss på förskola.
Vår förskola har börjat att arbeta utifrån ett lärande för hållbar utveckling, hur vi skapar en verksamhet som värnar om vår miljö och vår hälsa. Detta arbete kommer du att vara en del av. Hoppas att du är nyfiken på vår verksamhet. Du kan följa en del av avdelningarnas arbete via hemsidorna, sök förskolan via www.karlstad.seKvalifikationer


Vi söker i första hand dig som har en förskollärarutbildning samt förskollärarlegitimation. Tjänsten kan komma att tillsättas med en pedagog med utbildning och erfarenheter som barnskötare. Det är meriterande om du har erfarenheter i yrket. Det krävs datorkunskap samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi söker dig som är engagerad, professionell och är en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola. Du har kunskap om och en ide om hur du vill förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du är också ansvarstagande och strukturerad med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Din samarbetsförmåga är mycket god, du är tillmötesgående och du har ett förtroendefullt bemötande mot såväl föräldrar som barn och kollegor. Ditt barnfokus ska prägla ditt arbete och vara synligt i ditt arbete

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 november 2018
Tillträde Tillträde sker enligt överenskommelse och det kan komma att förlängas och det finns ev möjlighet till att det blir en tillsvidaranställning istället.
Tidsbegränsad till 31 juli 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 13 november 2018
Referensnummer A825342
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Malin Engelbrektsson
Förskolechef
054-5403493
Facklig företrädare Camilla Strömberg
Förskollärare
054-5403482
camilla.stromberg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den