Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i matematik och teknik till Ilandaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en skola med 480 elever i åk 7-9 samt särskola och träningsskola och ett 70-tal i personalgruppen.
Skolan är organiserad i årskursvisa arbetslag med gemensam elevhälsa och stödfunktioner som ex vikariesamordnare.
Skolan präglas av goda resultat och hög behörighet till gymnasiet.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i matematik och teknik samt mentorskap i åk 7 tillsammans med mentorskollega. Du ingår i arbetslaget för åk 7 och i ämnesgruppen med övriga lärare i matematik, NO och teknik. Du samarbetar med dina kollegor i arbetslaget och i ämneslaget och du är med och bidrar till den goda stämningen på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i matematik och teknik och gärna också i ett eller flera NO-ämnen. Önskvärt är att du har ett särskilt stort intresse för teknikämnet, då vi är i ett skede där det gäller att förnya planeringen och utformningen av hur undervisningen ska se ut framöver. Tillsammans med övriga lärare i ämnena har du stor möjlighet att vara med och driva igenom dina idéer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 mars 2019
Tillträde Tillträde den 1 mars eller i överenskommelse med rektor.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 13 januari 2019
Referensnummer A839551
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Skoogh
Rektor
054-540 31 74
maria.skoogh@karlstad.se
Facklig företrädare LR
Facklig företrädare
054-29 51 43

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Ring gärna rektor Maria Skoogh som kan berätta mer om tjänsten.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den