Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Stödassistenter

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Till funktionsstöd söker vi nu fyra nya medarbetare. Du kommer att arbeta på vårt barn- och ungdomsboende. På boendet bor idag fyra ungdomar mellan 14-19 år med neuropsykiatriska diagnoser.

Arbetsbeskrivning

Som stödassistent på barn- och ungdomsboendet är ditt uppdrag att ge ungdomarna stöd i ett meningsfullt liv utifrån den enskildes behov och förutsättningar. Det ingår i arbetet att ta till sig nya arbetssätt samt utveckla och förbättra dessa.

Du kommer att samarbeta med det nätverk som finns runt ungdomen såsom föräldrar, skola och landsting.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning, exempelvis vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med personer med särskilda behov. Det är krav att du har god kunskap om, samt erfarenhet från liknande arbete.

Du har förmåga att hantera utåtagerande beteende utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt.

Du har kunskap om autism och utvecklingsstörning samt erfarenhet av att arbeta utifrån tydliggörande pedagogik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, initiativförmåga är mycket viktiga egenskaper. Vidare har du ett professionellt förhållningssätt och förmåga att samverka med den enskilde, anhöriga, kolleger och andra för arbetet viktiga professioner.

Datavana och körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2018
Tillträde Eller enligt överenskommelse. Arbetet innebär oregelbunden schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring varannan helg. Bilaga J tillämpas.
Ansök senast 8 juli 2018
Referensnummer A794771
Antal arbetstillfällen 4
Kontaktperson Gunilla Olsson
Enhetschef
054-540 55 91
gunilla.olsson2@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 54
kommunalvardochomsorg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den