Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Speciallärare till Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola som ligger naturskönt belägen. Här finns närheten till skogen, idrottshall, simhall och ishall. Skolan har ca 500 elever och 6 olika arbetslag. För oss är det viktigt med relationsbyggandet mellan elever och vuxna på skolan. Vi tror att trygghet och trivsel är avgörande för att nå goda resultat.

Arbetsbeskrivning

Som speciallärare arbetar du med stöd och stimulans på både individ-, grupp- och organisationsnivå. Vi lägger stor vikt vid samarbetet med undervisande lärare, specialpedagog, övrig elevhälsa samt rektor. Du är också behjälplig i arbetet med åtgärdsprogram och kartläggningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad speciallärare. Det är meriterande om du har vana av att arbeta med digitala hjälpmedel. Då arbetet innebär att bygga och bibehålla goda relationer lägger vi också stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 3 februari 2020
Ansök senast 3 januari 2020
Referensnummer A919498
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anders Peterson
Rektor
054-540 37 41

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den