Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog 100% Västerstrandsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Västerstrandsskolan är en grundskola med barn/elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan har idag drygt 390 elever. På skolan finns fyra lokalintegrerade fritidshem. Hos oss arbetar utbildade och engagerade pedagoger med det gemensamma målet att alla barn/elever skall känna sig trygga och trivas samt lära och utvecklas utifrån sin förmåga. Västerstrandsskolan befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede då skolan genomför omfattande om- och tillbyggnad av skolan för ca 115 miljoner.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar med fritidshemmens mål enligt LGR11.
Som fritidspedagog på Västerstrandsskolan arbetar du nära dina kollegor, både fritidspedagoger, lärare och elevassistenter. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi tror på vikten av att ta tillvara på varandras kompetenser och att mångfald i gruppen berikar oss. Du planerar och genomför dina undervisningspass dels självständigt och dels tillsammans med dina kollegor. Din arbetsplats är varierande och skolans alla miljöer finns att tillgå i ditt arbete både inne- och utemiljön. Din arbetsdag kommer aldrig att se likadan ut utan arbetet är varierat och innefattar många spännande utmaningar. Du vill vara med att leda och utveckla vårt fritidshem i ett av arbetslagen tillsammans med kollegor.
Digital dokumentation.
Vi är en Trivselskola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och ser möjligheter. Du delar vår elevsyn som bygger på att man som elev ska bli sedd utifrån sina styrkor och förmågor och man blir genom det bekräftad för den man är vilket vi tror gör att man som elev får bästa förutsättningar för att växa och utvecklas. Därför strävar vi som arbetar på Västerstrandsskolan efter att vara nyfikna och öppna för varandras unika sammanhang och förutsättningar.
Behörig fritidspedagog, Lärarexamen eller Förskollärarexamen.
Du har stort engagemang för elevers utveckling.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Erfarenhet krävs.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 3 september 2018
Längd Tillsvidare
Ansök senast 19 augusti 2018
Referensnummer A803778
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Karin Thorell
Rektor
054-540 33 89
karin.thorell@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den