Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Studie- och yrkesvägledare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Studie- och yrkesvägledningen utgör en central enhet inom Barn- och ungdomsförvaltingen. Totalt finns det 6 tjänster inom studie- och yrkesvägledning. Enheten arbetar för en professionell och likvärdig studie - och yrkesvägledning för alla elever inom kommunens grundskolor.

Arbetsbeskrivning

I de utannonserade tjänsten ingår nära samarbete med studie- och yrkesvägledare i enheten, övrig personal på våra grundskolor liksom externa aktörer. I arbetet ingår även ansvar för studie -och yrkesvägledning på en eller två högstadieskolor med tillhörande F-6 skolor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig studie- och yrkesvägledare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 augusti 2017
Tillträde Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas
Ansök senast 3 maj 2017
Referensnummer A674778
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Christine Henningsson
Enhetschef
054-540 3821
christine.henningsson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den