Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sjuksköterska till Socialpsykiatrin

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en vikarierande sjuksköterska till vår hälso - sjukvårdsgrupp som består av sex sjuksköterskor och två arbetsterapeuter.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du dagtid måndag - fredag med flexavtal.
Vuxenavdelningen har ca 220 medarbetare inom boende, boendestöd, rehabverksamhet, sysselsättning, öppenvård, myndighetsutövning och hälso - och sjukvård. Vi arbetar med ett uttalat brukarperspektiv och har nätverksorienterat arbetssätt som en viktig utgångspunkt. Som sjuksköterska samverkar du med interna och externa aktörer och ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till personer med långvarig psykisk funktionsnedsättning inom vår avdelning. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt då arbetsuppgifterna till stor del är förlagda ute i våra olika verksamheter.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri och gärna med erfarenhet från socialpsykiatri i kommunal verksamhet eller arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort, för manuell växellåda, är ett krav.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde sker enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till 31 augusti 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 9 december 2018
Referensnummer A831666
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Katja Glaas
Enhetschef
054-540 51 82
Facklig företrädare Johanna Magnusson
Vårdförbundet
054-540 53 62

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den