Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Systemförvaltare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Arbetsbeskrivning

Är du vår nya medarbetare? Vi är idag tre systemförvaltare som arbetar med förvaltningen av vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetssystem. Som vår nya kollega får du ansvar för delar av denna förvaltning, framförallt med inriktning mot övergripande moduler och funktioner. Utöver det kommer du att ha arbetsuppgifter såsom processanalys, projektledning och implementering av nya funktioner och IT stöd. Arbetet leds av vård- och omsorgsförvaltningens utvecklingschef.

Kvalifikationer

Att förvalta, utveckla och implementera IT stöd innebär många kontakter. Din förmåga att samarbeta är viktig. Du måste kunna arbeta självständigt och proaktivt.
Du som söker ska ha systemvetarexamen. Du får gärna ha erfarenhet av projektledning och processanalys. Du ska dessutom vara riktigt intresserad av att tillsammans med oss utveckla IT som stöd för verksamhetens medarbetare inom ramen för vårt verksamhetsuppdrag. Har du erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg är det meriterande men inte avgörande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 februari 2019
Ansök senast 13 januari 2019
Referensnummer A838565
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Marie Johansson
Utvecklingschef
054- 540 55 56
Facklig företrädare Esteri Nilsson
Vision
054-540 47 58

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den