Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb- Fastighetsskötare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.

Arbetsbeskrivning

Karlstads Energi söker en medarbetare med kunskap inom fastighetsservice. Som fastighetsskötare kommer du att ingå i supportavdelningen.

Ditt arbete innebär i huvudsak skötsel, reparationer och underhåll av byggnader, anläggningar och tekniska installationer. Där ingår t ex allmän tillsyn och kontroll av värme och ventilation, lås- och passersystem, markskötsel samt städning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fastighetsskötare, hantverkare eller med annan lämplig utbildning eller erfarenhet. Alternativt studerar du inom området.

Som person har du stor personlig drivkraft och är självgående. Du är serviceinriktad och slutför dina åtaganden. Du sporras av att ha mycket ansvar och många bollar i luften och är inte "rädd" för att hugga i.

Körkort är en förutsättning för denna tjänst.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 juni 2019
Tillträde Enl ök
Tidsbegränsad till 31 augusti 2019
Ansök senast 31 mars 2019
Referensnummer A856097
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Christer Pålsson
Fastighetsförvaltare
054-540 71 75
Kontaktperson Camilla Christensen
HR-chef
054-540 7167

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den