Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sjuksköterska/distriktssköterska till centrala Karlstad

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med cirka 95 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Idag arbetar cirka 120 sjuksköterskor/distriktssköterskor med att ge en god och säker vård Är du sjuksköterska/distriktssköterska och vill vara med och göra skillnad? Vi arbetar med den enskildes livssituation i fokus och arbetet ska vara hälsofrämjande, rehabiliterande och stärka självständigheten för den enskilde. 

Det är ett omväxlande och intressant arbete för dig som vill arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende. Du får en god introduktion när du börjar och har ett nära samarbete med dina kollegor. 

Arbetsbeskrivning

Din huvuduppgift som sjuksköterska/distriktssköterska är att arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser för kunden, såväl planerade som akuta. Du leder omvårdnadsarbetet, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Du har PAS-ansvar. 

Arbetet innebär ett nära samarbete dina sjuksköterskekollegor, med omvårdnadspersonal, andra vårdgivare samt kunder och deras anhöriga.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad som distriktssköterska och har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är det meriterande. Arbetet kräver B-körkort. 
För att du ska trivas hos oss tror vi att du är trygg och stabil i din yrkesroll. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du stimuleras av möten med människor där du alltid är mån om att ge ett gott och professionellt bemötande. Vi ser även att du är samarbetsinriktad, flexibel och kommunikativ. Du är nyfiken och intresserad av nya arbetssätt och ser utveckling och ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 12 mars 2020
Referensnummer A936404
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ewa Sandberg
Rekryteringschef Hälso- och sjukvård
ewa.sandberg@karlstad.se
Kontaktperson Anna-Lena Mörk
Enhetschef Hälso- och sjukvård Centrala
054-540 5510
anna-lena.mork@karlstad.se
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den