Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i fritidshem/fritidspedagog Västerstrandsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Västerstrandsskolan är en grundskola med barn/elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan har idag ca 350 elever. På skolan finns fyra lokalintegrerade fritidshem. Hos oss arbetar utbildade och engagerade pedagoger med det gemensamma målet att alla barn/elever skall känna sig trygga och trivas samt lära och utvecklas utifrån sin förmåga. Västerstrandsskolan befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede då skolan genomför omfattande om- och tillbyggnad av skolan för ca 115 miljoner.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog till en av våra avdelningar på Västerstrandsskolan. Du kommer att arbeta med fritidspedagoger och grundskollärare i ett arbetslag. Fritidshemmets uppdrag spänner över en stor del av elevernas utveckling och lärande och det är betydelsefullt att ha ett helhetsperspektiv på uppdraget. Vid planeringen och genomförandet av verksamheten behöver personalen utgå från både individens och gruppens behov samt i samverkan mellan fritidshemmet, skolan och hemmet. I ditt uppdrag ingår att vara stöd till pedagogerna vad gäller IST Lärande.

Kvalifikationer

Adekvat utbildning för arbete i fritidshem. Erfarenhet från arbete i fritidshem. Gärna behörig för undervisning i något av grundskolans ämne åk 1-3. Du behöver ha grundläggande kompetens i programmering. Stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 augusti 2017
Tidsbegränsad till 15 juni 2018
Ansök senast 7 maj 2017
Referensnummer A674953
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Karin Thorell
Rektor
054-540 33 89
karin.thorell@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den