Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Klasslärare lågstadiet Kvarnbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kvarnbergsskolan är en expansiv F-6 skola med ca 280 elever.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Kvarnbergsskolan ingår du i ett arbetslag. Du arbetar under dagen i nära samarbete med fritidspedagoger och lärare och ansvarar för planering, uppföljning och utvärdering av undervisning och verksamhet. Kvarnbergsskolan strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar.

Kvalifikationer

Du har en lärarlegitimation med inriktning på de yngre åldrarna. I din ansökan ska din ämneslegitimation tydligt framgå.
Vi lägger stor vikt vid kommunikativa egenskaper, engagemang samt din förmåga att vara ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde snarast.

Tidsbegränsad till
15 juni 2018
Ansök senast
30 september 2017
Referensnummer
A713366
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Rune Jacobsson
Rektor
054-540 30 31
Facklig företrädare
Lärareförbundet, Tobias Walkert
 
054-21 66 89, 21 84 45
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den