Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

1 Förskollärare 100% tillsvidare, Björkdungens förskola, Väse

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.


Björkdungens förskola är placerad i Väse samhälle med närhet till skog och natur. Förskolan har idag fem avdelningar, tre avdelningar med barn i åldern 1-3 år och två avdelningar med barn i ålder 3-5 år.
Verksamheten utgår ifrån barnens behov och syftar till utveckling och lustfyllt lärande i en trygg och, efter behov, föränderlig miljö. Ett ständigt pågående arbete hos oss är värdegrunds- och relationsskapande arbete där allas lika värde, rättigheter och gott bemötande ligger som grund.
Vi lägger också stor vikt vid arbetet med språkutveckling och kommunikation.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten och kunna använda dem i det vardagliga arbetet, undervisning och dokumentation är naturligt för Dig.
Du trivs med arbete i arbetslag och har lätt för att samarbeta, men kan också arbeta självständigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har ett tydligt fokus på barns utveckling, lärande och undervisning.
Du har förmågan att sprida arbetsglädje, du har gott bemötande och tycker om att skapa relationer till såväl små som stora.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 5 augusti 2019
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 18 juni 2019
Referensnummer A884676
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ann Svensson
Förskolechef
054 5403432
ann.svensson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den