Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Vik. 100% Förskollärare till Lorensbergs förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola, familjedaghem, och öppen förskola. Vi ansvarar också för den pedagogiska verksamheten i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som förskollärare är placerad på Lorensbergs förskola. Som förskollärare kommer du att leda och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget efter förskolans styrdokument.
Dina arbetsuppgifter innebär att ha det kompetenta barnet i fokus och arbeta med pedagogisk dokumentation. Hos oss blir du en del av en kreativ, utvecklande och lärande organisation.

Kvalifikationer

Våra förväntningar på dig är att du ska anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad och har förmågan att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du ska vara ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Du ska trivas med att arbeta både i team och självständigt. Du ska vara väl förtrogen med vår läroplan och andra styrdokument och ha förmågan att leda och driva dessa i praktiken.
Förskollärarutbildning

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 februari 2017
Tillträde Eller enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning.
Tidsbegränsad till 30 juni 2017
Ansök senast 16 januari 2017
Referensnummer A641348
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Malin Mill Nicklasson
Förskolechef
054-540 29 93
malin.mill.nicklasson@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62, 054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den