Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Logoped i förskolan 20%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Den centrala elevhälsan på Barn- och ungdomsförvaltningen i Karlstad kommun har till uppgift att stödja elevernas utveckling, mot utbildningens mål och skapa miljöer som främjar elevernas hälsa, utveckling och lärande. Arbetsplatsen är förlagd till Klaraborgs specialpedagogiska enhet, där även fler professioner inom den centrala elevhälsan finns, bl.a. skolöverläkare, verksamhetschef för den medicinska elevhälsan, psykologer, pedagoger och logoped. Närmaste chef är enhetschefen för Klaraborgs specialpedagogiska enhet.

Arbetsbeskrivning

Arbete i en av kommunens språkförskolor. Språkförskolan är en resurs som Karlstad kommun kan erbjuda barn i behov av särskilt språkstöd. Barnen har grava primära språkstörningar och får individuellt stöd inom ramen för förskolans verksamhet. På förskolan arbetar erfarna förskolelärare med särskild kompetens inom tal- och språkutveckling. Ditt arbete som logoped är att ge barnen individuell träning i en språkstimulerande miljö samt att bistå med kompetens i planeringsarbetet tillsammans med förskolans pedagoger.

Kvalifikationer

Logopedutbildning

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 13 augusti 2018
Tillträde eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till 31 december 2018
Längd 3-6 månader
Ansök senast 5 augusti 2018
Referensnummer A798407
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Carlsson
Enhetschef Klaraborgs specialpedagogiska enhet
054-540 36 91
Facklig företrädare Ann-Mari Brunzell
Nämdsekreterare
054-540 29 26
ann-mari.brunzell@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den