Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Administrativ chef

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Den administrativa chefens tillhörighet är förvaltningens stab. Stabens lokaler finns mitt i Karlstad city. Totalt på staben är vi i nuläget 57 kunniga medarbetare. Din närmsta chef är socialdirektören och du kommer att delta i förvaltningens ledningsgrupp tillsammans med övriga avdelningschefer och verksamhetsstrateg. PÅ staben finns en mängd olika funktioner som fördelas mellan socialdirektör, personalchef, ekonomichef och administrativ chef.

Arbetsbeskrivning

Den administrativa chefen har budget-, personal- och verksamhetsansvar för enheten. Du kommer delta i förvaltningens ledningsgrupp tillsammans med övriga avdelningschefer och verksamhetsstrateg. Du kommer bland annat att ansvara för myndighetsutövningen för alkohol och tobak, IT, verksamhetssystemet VIVA, lokalfrågor, arkiv, nämndadministration och diariet.

Kvalifikationer

Du som söker är socionom, stats- eller samhällsvetare eller har annan likvärdig högskoleutbildning, erfarenhet av ledarskap och offentlig förvaltning är meriterande.
En hög känsla för service och god samarbetsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift är för oss självklart. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på integritet, rättssäkerhet och gott omdöme.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Ansök senast 11 augusti 2017
Referensnummer A698635
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Monica Persson
Socialdirektör
054-540 49 00
Kontaktperson Maths Bergendahl
Personalchef
054-5405246
Facklig företrädare Angelika Åhs Johansson
SSR
054-5404926

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den