Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Administratör till Administration och Bemanningsenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Nu söker vi en ny medarbetare till Administration och Bemanningsenheten inom verksamhetsområdet Vårdboende. Administration och Bemanningsenheten jobbar mot två verksamhetsområden Vårdboende och Trygghetsboende. Som administratör hos oss arbetar du tillsammans med 8 andra administratörer, vi arbetar mot 22 enheter inom de båda verksamhetsområdena.

Arbetsbeskrivning

Huvuduppgiften som administratör hos Administration och Bemanningsenheten är att tillsätta vakanser i verksamheterna via personalsystemet Heroma samt att skriva anställningsavtal och lägga scheman för personal. Vi ansvarar för fakturaflödet inom verksamheterna i ekonomisystemet Agresso. Vi bevakar kunders hemgång från sjukhus till sitt boende via Cosmic Link. Nya uppdrag i verksamhetssystemet Treserva fördelas av administratör.

Varje administratör arbetar mot ett antal enheter och fungerar som ett administrativt stöd till enhetschefer och personal på enheterna. Det är viktigt att hålla en hög servicenivå och ha en god förmåga att ta initiativ till saker du ser vi kan förbättra. Vi arbetar som ett team och backar upp varandra.

Som administratör har man mycket kontakt med både interna och externa kunder. Det krävs en god social och kommunikativ förmåga.

Kvalifikationer

Lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller administration. Tidigare erfarenhet av arbete med administration är ett krav. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i systemen Agresso, Treserva och Heroma, även att ha arbetat med schemaläggning är meriterande. God datorvana är en självklarhet.

För att klara uppdraget ska du vara serviceinriktad och ha god social och kommunikativ förmåga. Du är initiativtagande och har ett självständigt arbetssätt. Du är bra på ordning och reda. Då arbetet sker i nära samarbete med kollegor och du har daglig kontakt med många medarbetare är samarbetsförmåga en viktig egenskap. Uppdraget är brett och kräver att du har förmåga att se och förstå helheten. Vi kommer att lägg stor vikt vid personliga egenskaper.
Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

B-körkort ett krav

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 26 maj 2019
Referensnummer A876390
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Wennerström
Enhetschef
054-540 56 52
maria.wennerstrom@karlstad.se
Facklig företrädare Esteri Nilsson
Vision
054-540 47 58

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den