Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i fritidshem/fritidspedagog Kvarnbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kvarnbergsskolan är en expansiv F-6 skola med ca 270 elever.

Arbetsbeskrivning

Anställningen innebär arbete som fritidspedagog i en F-6 skola, där du arbetar i förskoleklass/grundskola och på Kvarnbergsskolans fritidshem. Kvarnbergsskolan är en trivselskola och kommer hösten 2019/2020 starta tre profilspår i teknik, engelska och rörelse & hälsa. Skolan har en till en vad gäller datorer och iPads. Vi söker nu en drivande och engagerad fritidspedagog till vår skola. Du kommer som fritidspedagog att vara knuten till årskurs 2 och arbeta i nära samarbete med andra fritidspedagoger, lärare och elevhälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation som lärare i fritidshem och gärna med ämnesbehörighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 2 juni 2019
Referensnummer A862780 - Kopia (2)
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Marit Norlund
Rektor
054-540 37 23
marit.norlund@karlstad.se
Facklig företrädare Lärareförbundet, Tobias Walkert
054-21 66 89, 21 84 45

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den