Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare 4-6

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vallargärdets skola tillhör skolområde Öst och är en låg- och mellanstadieskola med ca 170 elever i åk F-6. På skolan finns tre fritidshem.
På skolan arbetar 27 personal.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Vallargärdets skola kommer du att undervisa i en eller flera klasser utifrån din ämnesbehörighet. Du kommer också att vara klassföreståndare i en av våra klasser på mellanstadiet.
Som pedagog förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbetet av främjande och förebyggande art med fokus på lärmiljöer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation åk 4-6 och med bred behörighet, främst i matematik och NO. Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande.
Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Erfarenhet krävs.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 29 april 2019
Referensnummer A867774
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Lilli-Ann Lundgren
Rektor
054-540 3665
lilli-ann.lundgren@karlstad.se
Facklig företrädare Anette Pamenter
fritidspedagog Lärarförbundet
054-5403663 fritids och 054-216689 Lärarförbundet
anette.pamenter@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den