Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare lågstadiet Orrholmsskolan 100%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Under förutsättning att erforderliga beslut tas så ledighetsförklaras ett vikariat som lärare på Orrholmsskolan.
Orrholmsskolan är en expansiv F-6 skola med ca 150 elever som ligger centralt i Karlstad.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Orrholmsskolan ingår du i ett arbetslag. Du arbetar under dagen i nära samarbete med fritidspedagoger och lärare och ansvarar för planering, uppföljning och utvärdering av undervisning och verksamhet. Orrholmsskolan strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar. Du kommer att arbeta med enskilda elever, grupper och klasser.

Kvalifikationer

Sökande ska ha en bred ämnesbehörighet. Vi ser gärna att sökande har erfarenhet och behörighet i undervisning av svenska som andraspråk.
Du ska ha goda vitsord i din förmåga att leda och undervisa klasser och grupper och att bygga förtroendefulla relationer.
Din ämnesbehörighet ska tydligt framgå i din ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tidsbegränsad till 12 juni 2020
Ansök senast 17 april 2019
Referensnummer A863670
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Rune Jacobsson
Rektor
054-540 30 31
Facklig företrädare Lärarförbundet, Louise Helgar
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den