Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Arbetsledare till parkenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité. Tjänsten är placerad på parkenheten som ansvarar för att förvalta kommunens grönytor, lekplatser och parker. Arbetet utförs i nära samarbete med övriga enheter och avdelningar inom teknik och fastighetsförvaltningen samt externa samarbetspartners.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare på parkenheten är du en av två med samma roll. Du ansvarar för arbetsledning av ca 20 medarbetare och kommer då att arbeta nära både parkarbetare och trädgårdsmästare. Personal- och arbetsmiljöansvar ligger hos enhetschefen medan du leder och fördelar och, tillsammans med personalen, planerar det dagliga arbetet på enheten. I arbetsuppgifterna ingår även att hantera administrativa uppgifter som rör bland annat tidsrapportering och ekonomi.

Ditt arbete sker i nära samarbete med parkingenjörer och övriga medarbetare på enheten samt enheter som ansvarar för gatu- och fastighetsdrift. Tillsammans med parkingenjörer, landskapsarkitekt och enhetschef kommer du även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten samt medverka i en del övergripande projekt inom verksamhetsområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet inom grönyteskötsel. Har du dessutom några års erfarenhet av arbetsledning inom drift av grönyteskötsel på parkmark, fastighetsmark alternativt kyrkogårdsmark så ser vi det som meriterande. Vi ser även gärna att du har eftergymnasial utbildning med inriktning inom den gröna sektorn.
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som arbetsledare krävs det att du kan arbeta självständigt, har lätt för att planera och prioritera, är ansvarstagande samt är initiativrik. Du har lätt att samarbeta med andra, är lösningsfokuserad och kan se helheten. Vidare är du som person även ansvarsfull, lyhörd och serviceinriktad. 
 
B-körkort samt datorvana är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 12 augusti 2018
Referensnummer TFN 2018-2238
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Elna Forsberg, semester v 28-31
enhetschef
054 - 540 69 58
elna.forsberg@karlstad.se
Kontaktperson Peter Karlsson, semester v. 26-29
Arbetsledare parkenheten
054-540 66 37
peter.karlsson3@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den