Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Elevstödjare till Nobelgymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Nobelgymnasiet i Karlstad är Värmlands största yrkesskola med ca 1100 elever fördelat på sex nationella program och Introduktionsprogrammen. Vi jobbar i nära samarbete med de olika yrkesbranscherna och ett viktigt mål för oss är att vår verksamhet skall vara väl förankrat och kopplat till ett samhälle i ständig förändring.

Arbetsbeskrivning

Nobelgymnasiet söker nu en elevstödjare. Arbetsuppgifterna består i att under skoldagen finnas till hands bland våra elever och stötta dem i deras verksamhet. Du är med och driver skolans elevråd och initierar aktiviteter för ökad trivsel. Tillsammans med övrig personal är du en viktig kugge för att våra elever skall trivas och känna sig trygga under arbetsdagen. Arbetsuppgifterna kräver därför ett bra bemötande och en god kommunikationsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning från arbete med ungdomar. Du skall vara genuint intresserad av ungdomars utveckling och ha dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar. Avgörande är att du trivs med ungdomar och att du har förmåga att se allas olika behov och förutsättningar. Vi söker dig som har lätt att samarbeta, är flexibel, öppen och van vid problemlösning och självständigt arbete. Den svenska skolan färgas mycket av digitalisering just nu och det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med digital utrustning, hjälpmedel och hantera sociala medier.
Lämplig utbildningsbakgrund: Fritidsledarutbildning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Tillträde Uppehållstjänst
Ansök senast 14 juni 2018
Referensnummer A789164 NG
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jan Johansson
Rektor
jan.johansson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den