Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Stödassistent

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Funktionsstöd söker nu en medarbetare till vårt gruppboende på Klasmossevägen. På boendet bor personer med intellektuell funktionsnedsättning som behöver stöd i sin vardag.

Arbetsbeskrivning

Som stödassistent är ditt huvudsakliga uppdrag att stödja och hjälpa de boende till ett meningsfullt liv utifrån den enskildes behov och förutsättningar. Det kan innebära stöd i personlig omvårdnad men också att tillhandahålla pedagogiska "verktyg" så att de kan förstå och klara sin vardag. Det ingår i arbetet att ta till sig nya arbetssätt samt att utveckla och förbättra dessa. Vi arbetar utifrån ett tydliggörande förhållningssätt. Dokumentation är en viktig del av arbetet.

Arbetet innebär oregelbunden schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring. Bilaga J gäller.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en adekvat utbildning på minst gymnasienivå, såsom omvårdnadsprogrammet, barn och fritid eller annan pedagogisk utbildning inom området. Det är ett måste att du har tidigare erfarenhet från likande arbete. Det är meriterande om du kan tecken som stöd. Utbildning och/eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik är ett plus. B- körkort är ett krav.

Som person är du trygg, stabil, lugn och har ett flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Vidare har du ett professionellt bemötande och besitter en god förmåga att samverka med den enskilde, anhöriga, kollegor och andra viktiga professioner. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 november 2018
Ansök senast 18 september 2018
Referensnummer A809920
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jill Mattsson
Enhetschef, enhet 7
054-540 60 15
jill.mattsson@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 54
kommunalvardochomsorg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den