Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Grundskollärare till årskurs 5 Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en f - 9 - skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Skolan byggdes 2006 och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vålbergsskolan är en dynamisk arbetsplats med högt i tak. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 470 elever, varav knapp 200 på lågstadiet, f - 3.

Arbetsbeskrivning

Som grundskollärare på mellanstadiet är du mentor för en klass. Du ingår i ett arbetslag med lärare från årskurs 4 och årskurs 5. Du har huvudansvar för klass och planering, uppföljning/utvärdering och bedömning i de ämnen du undervisar i.

Kvalifikationer

Lärarexamen mot grundskolans tidiga år/mellanstadiet. Du är behörig i ämnena matematik och no.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, stort engagemang och förmåga att skapa goda relationer med både elever och vuxna.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Ansök senast 13 juni 2018
Referensnummer A790359
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Birgitta Vuorinen
Rektor
054-540 35 46
Facklig företrädare Therese Rådström
Lärarförbundet
054 -540 33 83

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den