Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Kommunikatör med marknadsföringsfokus

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Sundstabadet är en av landets största badanläggningar. Sedan invigningen 2013/2014 har 400 000 gäster varje år tagit möjligheten att LEKA, TRÄNA eller NJUTA i anläggningen. Sundstabadet erbjuder bland mycket annat simundervisning, bastusittningar, vattengruppsträning och babysimskurser. Besök www.sundstabadet.se för mer information om anläggningen och verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare hos oss får du ett utmanande arbete i en spännande och kreativ miljö.
Ditt arbete blir mångsidigt och varierande. Arbetet som kommunikatör med marknadsföringsfokus på Sundstabadet innebär att bland annat:

• Projektleda större event och mindre projekt.
• Genomföra och tydligt beställa aktiviteter och kanalval som verkar för ökat intresse och merförsäljning.
• Planera så väl som operativt genomföra marknadsaktiviteter.
• I verksamheten jobbar du nära, planerar och kompletterar två medarbetare som, på deltid, är verksamma som kommunikatör och grafisk designer.
• Del av tjänsten (cirka 25%), sker som receptionist och på schemalagd arbetstid under anläggningens öppethållandetid, övrig tid sker kontorstid eller vid projekts genomförande.
• Då viss tjänstgöring sker med försäljning i receptionen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande försäljningsfunktion.

Tjänsten innebär att du behöver kunna skifta mellan de olika rollerna obehindrat. Det är vanligt att du behöver prioritera och/eller lägga upp din dag på ett annat sätt än planerat. Du kommer jobba nära verksamhetschef i arbetet med den strategiska delen av kommunikationsarbetet för att sedan genomföra beslutad strategi. Du har inga problem att jobba mot deadline och kan ha flera bollar i luften samtidigt. För att lyckas i rollen behöver du vara nytänkande och innovativ.Tillsammans ökar vi vår synlighet utåt med hjälp av modern kommunikation och riktade aktiviteter där du i rollen som kommunikatör med marknadsföringsfokus utgör en viktig del.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med att skapa maximal kundnytta genom försäljning och utåtriktade aktiviteter. Utbildningsmässigt har du en bakgrund inom kommunikation, marknadsföring och försäljning. Du är strukturerad och kan planera så väl som genomföra marknadsaktiviteter. Du har ett starkt driv och trivs med att arbeta med flera processer samtidigt. Du pratar och skriver som minst svenska och engelska och kan med enkelhet skriva korrekta och säljande texter. Det är meriterande om du kan göra vissa grafiska arbeten på egen hand i Adobes program. För att trivas hos oss gillar du hälsa och friskvård och har självklart en aktiv fritid inom området. Du är inte rädd att ta i där det behövs för att maximera verksamhetens potential. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och söker dig som har en egen drivkraft och agerar utifrån vad som är ett helhetsperspektiv för verksamhetens bästa.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse, gärna innan årsskiftet om möjligt.
Ansök senast 13 november 2019
Referensnummer A910617
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Stephan Hammar
verksamhetschef Bad och Sport
054-540 00 00
stephan.hammar@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den