Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare gymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Just nu pågår ett av Karlstads Kommuns största byggprojekt någonsin då nuvarande Sundstagymnasiet och Älvkullegymnasiet ska förenas i en sammanhållen skolenhet på Sundstasidan.

Vi söker nu dig som är intresserad av att jobba som lärare på denna spännande skolenhet.

Arbetsbeskrivning

Som lärare inom Karlstads-Hammarö gymnasieskola arbetar du tillsammans med dina kollegor i arbetslag. Du kommer att ingå i ett av Samhällsprogrammets arbetslag där vi skapar en god lärandemiljö för våra elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad gymnasielärare för undervisning i något eller några av ämnena svenska, psykologi, kommunikation, humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering samt erfarenhet av handledning gymnasiearbete.
Du skall vara flexibel, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga.
Det är viktigt att du trivs i lärarrollen samt är trygg i ditt kunskapsområde.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Ansök senast 22 maj 2018
Referensnummer A781526 SG
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Carina Lundgren
Bitr rektor
054-540 16 69
carina.lundgren3@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den