Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i idrott till Norrstrandsskolan år 4-6

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Norrstrandsskolan ligger i de centrala delarna av Karlstad. För oss är det viktigt att vara en skola som står för lärande i tiden. Vi prioriterar arbete med läs- och skrivutveckling och engelska.
Skolan präglas av en stark strävan att utveckla den pedagogiska verksamheten utifrån styrdokument och politiska beslut.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad idrottslärare och som brinner för att arbeta med barn och ungdomar. På Norrstrandsskolan arbetar vi i åldershomogena arbetslag där klassläraren har huvudansvar för stor del av undervisningen i sin klass. Du ansvara för idrottsundervisningen i arbetslaget samt arbetar som resurs på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad idrottslärare åk 4-6 och vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning även i något annat ämne. Du har ett lågaffektivt bemötande och för dig är det självklart att skapa tillgängliga lärmiljöer för eleverna.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 23 april 2019
Referensnummer A669505 - Kopia
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Hjärpe
Rektor
054-540 36 80
anna.hjarpe@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den