Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare 100 % Fogdemyren förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola, familjedaghem, och öppen förskola. Vi ansvarar också för den pedagogiska verksamheten i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vi söker förskollärare till Fogdemyren förskola.
Vårt temaområde är "Ett barn med hundra språk barn utforskar sina sinnen för en hållbar framtid " Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med nyfikna, målmedvetna och engagerade kollegor arbeta utifrån ett projekterande arbetsätt. Vår verksamhet har en barnsyn som framhåller barnen som kompetenta. Vi arbetar medvetet med miljön som en pedagogisk möjlighet och barnets självständighet och inflytande. Du blir medansvarig för verksamheten och den pedagogiska miljön på förskolan. Som stöd i arbetet finns pedagogista och specialpedagog. Stämmer denna beskrivning kring vad du tänker kring att arbeta i förskolan, då ska du söka till Fogdemyren förskola.

Kvalifikationer

Våra förväntningar på dig är att du ska anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad och har förmågan att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du ska vara ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att lyssna till barnens nyfikenhet och kunna följa deras lärprocesser. Du ska trivas med att arbeta både i team och självständigt. Du ska vara väl förtrogen med vår läroplan och andra styrdokument och ha förmågan att leda och driva dessa i praktiken.
Förskollärarutbildning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 januari 2020
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 22 november 2019
Referensnummer A914314
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Kristina Wictorin
Förskolechef
054-540 32 40
kristina.wictorin@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet, Louise Helgar
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer sker fortlöpande

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den