Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kock - Alsters herrgård

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Alsters herrgård ligger åtta kilometer öster om Karlstad och är Gustaf Frödings minnesgård. Herrgården drivs av Karlstads kommun med kultur- och fritidsförvaltningen som verksamhetsansvariga. Restaurangen ligger i huvudbyggnadens nedre plan med utsikt över herrgårdsparken och Vänern. Här finns runt 80 platser inomhus och runt 100 platser utomhus. De huvudsakliga öppettiderna är maj-september och under resten av året är det öppet för visningar, konferenser, julbord med mera.

Arbetsbeskrivning

Som kock på Alsters herrgård 2018 får du vara med att starta upp en restaurang och hitta en inriktning som håller hög kvalité och är hållbar för framtiden. Vi söker minst en kock på 100 % samt några extrakockar med schemalagd arbetstid företrädesvis dagtid på vardagar och helger. Tjänsterna förutsätter möjlighet till flexibilitet efter inkommande bokningar och programverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker kock med några års dokumenterad erfarenhet inom yrket. Restaurangutbildning är meriterande. Du är stresstålig och har förmåga att ha flera bollar i luften samtidigt. Du har inga problem med att jobba tillsammans med andra men att också på egen hand upprätthålla hög kvalité och ett väl fungerande kök. Vi söker dig som är genuint matintresserad och finner glädje i en väl fungerande drift med fokus på nöjda gäster. Du är kreativ och flexibel och ser främst lösningar istället för problem. Att arbeta på Alsters herrgård innebär ett stort engagemang för verksamheten där alla detaljer är delar av en större helhet. Alla bidrar till slutprodukten och slutprodukten ska överträffa förväntningarna.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Maj-september och avslut i oktober.
Ansök senast 15 juni 2018
Referensnummer A765892
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Per-Olov Byh
Intendent
054-540 24 41
Kontaktperson Alexander Johansson
Kökschef
054-540 24 43
alexander.johansson@karlstad.se

Övrigt

Vi söker även ett antal timanställda som kan hoppa in extra vid behov.

Urval, intervju och eventuell anställning kommer att ske löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den