Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Barnskötare och förskollärare till barn- och ungdomsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vikariera i våra förskolor. Vi erbjuder en anställning på heltid med tjänstgöring på olika förskolor efter behov. Du kommer i första hand att vara knuten till ett skolområdes förskolor men kan också vid behov få arbeta vid annat skolområde.
Vi strävar efter att skapa en trygg, stimulerande och föränderlig lärmiljö, där alla barn ska ha möjlighet att utveckla sitt tänkande och lärande utifrån sina egna förutsättningar. Att vara en närvarande pedagog är mycket viktigt hos oss för att stötta och utmana barnen i sina lärprocesser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, är anpassningsbar till olika miljöer, vill ha ett omväxlande arbete och har en positiv syn och ett gott bemötande. Barnskötarutbildning är ett krav (om du inte har en förskollärarlegitimation).

Det är en stor fördel om du har tillgång till bil.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 1 september eller efter överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 22 maj 2018
Referensnummer A781706
Antal arbetstillfällen 12
Kontaktperson Sofia Asplund
Personalchef
054-540 29 01
Kontaktperson Anita Lennartsson
Vikariesamordnare
054-540 31 82
Kontaktperson Emelie Silvén
Vikariesamordnare
054-540 31 83
Kontaktperson Yvonne Grundesjö
Vikariesamordnare
054-540 35 87
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den