Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Samordnare Karlstads kommun/Karlstads universitet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Vi arbetar också med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra aktörer. Bland våra 200 medarbetare finns många olika kompetenser och verksamhetsområden, till exempel ekonomi- och verksamhetsstyrning, juridik, upphandling, ledar- och medarbetarutveckling, kommunikation och IT-verksamhet.

För Karlstads kommun är studenter en prioriterad målgrupp för tillväxt och utveckling. Vi arbetar för att främja arbetslivsanknytning och kompetensförsörjning i regionen, samverka med aktörer i studentbostadsfrågan samt stödja projekt och samarbeten som ger Karlstads studenter ett varmt välkomnande, en fin studietid och möjligheter för en god framtid.

Arbetsbeskrivning

I arbetet ingår att utveckla Karlstad som student- och universitetsstad. Tjänsten är ett samarbete mellan Karlstads kommun och Karlstads universitet med fokus på samverkan ur både kommunens och universitetets perspektiv.

Arbetsuppgifterna innebär att på olika sätt koppla samman studenter och universitet med kommunen, näringslivet och andra offentliga aktörer. I tjänsten ingår att driva och delta i de olika aktiviteter som pekats ut i den gemensamma handlingsplanen för samverkan. I rollen ingår även att leda olika arbetsgrupper, koordinera och samordna olika studentrelaterade frågor samt bereda beslutsunderlag inom området.

Tjänsten är placerad på Kommunledningskontorets enhet för Näringsliv, universitet och turism där du ingår i en arbetsgrupp tillsammans med kollegor som arbetar med näringslivsutveckling och besöksnäring. Delar av din arbetstid tillbringar du på universitetet där du ingår i olika samverkanskonstellationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk examen. Du har ett intresse av student- och universitetsfrågor och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med studentrelaterade aktiviteter. Du har kunskap om universitetet och/ eller Karlstads kommuns organisation och erfarenhet av att driva projekt med flera involverade aktörer. Då det är flera olika arbetsuppgifter som pågår samtidigt kan du visa upp en mycket god administrativ och organisatorisk förmåga. En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både engelska och svenska är ett krav.

Som person är du utåtriktad och social, du trivs med att träffa människor och har lätt för att knyta nya kontakter samt vårda redan befintliga. Du är noggrann, strukturerad och ambitiös och räds inte för att ta dig an utmaningar. Att nå uppsatta mål är något som motiverar dig och driver dig framåt i ditt arbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 1 år. Tillträde 2019-02-01
Ansök senast 9 december 2018
Referensnummer A670018
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Märet Engström
näringslivschef
054-540 12 41
maret.engstrom@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den