Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb Biståndsbedömare på Vård och omsorgsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Biståndskontoret består av Biståndsenheten, LSS-enheten, Tillsynsenheten och en stabsfunktion. Vi är en verksamhet i framkant som jobbar mycket
med utveckling.

Biståndsenheten ansvara för myndighetsutövning avseende insatser inom äldreomsorg samt utredningar i samband med planering för kund vid utskrivning från slutenvården.

Arbetsbeskrivning

Som biståndsbedömare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter behovsbedömning, utredning och beslut som insatser enligt SoL, framförallt riktade till äldre inom hemtjänst och särskilt boende.

Arbetet kräver stor lyhördhet för de äldres behov med ett målinriktat arbetssätt som sker i dialog med den enskilde. Samverkan med anhöriga, kollegor, utförare samt andra professioner och myndigheter är en viktig del i arbetet

Kvalifikationer

Du ska ha en socionomexamen, social omsorgsexamen eller ha en pågående socionomutbildning minst 5 terminer.

Som person är du serviceinriktad, har integritet och förmåga att skapa förtroende. Du är en god kommunikatör både muntligt och skriftligt. Arbetsuppgifterna kräver att du har god kunskap i gällande lagstiftning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 17 juni 2019
Tidsbegränsad till 31 augusti 2019
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 31 mars 2019
Referensnummer A849781
Antal arbetstillfällen 10
Kontaktperson Madeleine Ahlborg
Biståndschef
054-540 58 61
madeleine.ahlborg@karlstad.se
Facklig företrädare Charlotte Isaksson
SSR
054-540 55 17

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den