Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i textilslöjd

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Färjestadsskolan är en F-6 skola med ca 480 elever. På skolan finns fritidshem för såväl yngre som äldre elever. Skolan är belägen i ett område med goda möjligheter till uteaktiviteter och närhet till skogen. Från hösten 2019 påbörjas en byggnation av en helt ny skola. Vi söker dig som vill vara en del i resan mot en ny skola.
Vi är en trivselskola och arbetar aktivt med att skapa en meningsfull och inkluderande vardag för alla våra elever under hela skoldagen.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med elever från årskurs 3-6. Du arbetar nära tillsammans med vår lärare i trä- och metall slöjd.

Kvalifikationer

Du ingår du i ett av skolans arbetslag. Du ansvarar för planering, uppföljning och utvärdering av undervisning och verksamhet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 7 januari 2020
Längd Tillsvidare
Ansök senast 10 november 2019
Referensnummer A910979
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Stefansson
Rektor
054-5403504
anna.stefansson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den