Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Barnskötare till Norrstrands förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Norrstrands förskola har idag 4 avdelningar fördelat på två yngre och två äldre avdelningar. I augusti i år kommer byggnation av ytterligare fyra avdelningar att påbörjas. Vill du vara med i det team som skapar Norrstrands nya förskola så sök dig till oss!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en barnskötare till vår fina förskola. Dina arbetsuppgifter är att arbeta tillsammans med nyfikna, målmedvetna och engagerade kollegor.
Vår verksamhet har en barnsyn som framhåller allas lika värde och delaktighet. Vi arbetar medvetet med miljön som en pedagogisk möjlighet och barnets självständighet och inflytande.

Kvalifikationer

Vi söker en drivande barnskötare som delar vår barnsyn och ser vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att.
Du har förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga, vara initiativrik samt ha god social kompetens och ett öppet sinne för dialog med kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är ett krav

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 29 april 2019
Tillträde Eller enligt överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 28 april 2019
Referensnummer A869616
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Carl-Johan Lindalen
Förskolechef
054-5403136
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den