Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Verksamhetsutvecklare till staben

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen söker en verksamhetsutvecklare till staben, med inriktning på det interna kvalitetsarbetet.

Förvaltningen har ca 650 anställda och består av fyra avdelningar och en stab. Du kommer att vara placerad vid staben under administrativ chef med förvaltningsövergripande uppdrag, med tyngdpunkt på kvalitetsarbetet. Det innebär att leda nätverk och att samordna och vara ett metodstöd i kvalitetsarbetets olika delar. Du kommer också att ha ansvar för att sammanställa den årliga kvalitetsredovisningen.

Kvalifikationer

Du har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på övergripande nivå samt erfarenhet inom socialtjänstens olika verksamhetsområden. Att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift är för oss självklart, men särskild vikt läggs vid förmågan att formulera dig väl i en skriven text.

De personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är tydlig och har god förmåga att kommunicera med andra. Du tycker om att samarbeta och kan arbeta självständigt och tänka strategiskt.

Körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Ansök senast 19 oktober 2018
Referensnummer A814948
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Mats Fackel
Administrativ chef
054-5405238
Facklig företrädare Angelika Åhs Johansson
SSR
054-5404926

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den