Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sjuksköterska/distriktssköterska Natt

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker nu sjuksköterskor/distriktssköterska till natten. Hos oss erbjuds du ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttid.

Arbetsbeskrivning


Som sjuksköterska natt arbetar du konsulterande med hälso- och sjukvårdsinsatser. Du arbetar nära övrig omvårdnadspersonal samt har egna patientbesök.

Ditt arbetsområde sträcker sig över hela Karlstad kommun. Du arbetar på individuellt schema.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Utbildning till distriktssköterska och/eller erfarenhet av kommunalt hälso- och sjukvård är meriterande. Arbetet kräver B-körkort.

Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med kunder, anhöriga och samarbetspartners. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 3 mars 2019
Referensnummer A842693
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Ewa Sandberg
Rekryteringschef Hälso- och sjukvård
ewa.sandberg@karlstad.se
Kontaktperson Anna-Lena Mörk
Enhetschef Hälso- och sjukvård Centrala
054-540 5510
anna-lena.mork@karlstad.se
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den