Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Handledare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Arbetsbeskrivning

Första veckan kommer du att tillsammans med övriga handledare planera verksamheten.
Under efterföljande veckor kommer du att tillsammans med andra handledare handleda och följa en grupp ungdomar.
Dagarna kommer att ägnas åt studier i grundskoleämnen och aktiviteter för samhällsintegration. Detta kan innebära studiebesök,
utflykter i närområdet, föreningsinformation och prova-på-aktiviteter.
Den avslutande veckan kommer du tillsammans med övriga handledare att göra uppföljning och utvärdering av
verksamheten.

Under sommaren 2019 kommer lovskola arrangeras för elever inom grundskolans senare år samt gymnasieskolan. Verksamheten kommer att bedrivas på två skolor, Nobelgymnasiet och Mariebergsskolan och pågår 4 veckor. Startdatum för eleverna är 10 juni.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har intresse av att arbeta med ungdomar. Förmåga att skapa goda relationer och ett gott bemötande ser vi som en förutsättning. Administrera, planera och driva projekt i samverkan med andra är en egenskap vi värdesätter högt. Arbetet förutsätter att du kan arbeta både självständigt och i grupp, är kommunikativ, pedagogisk och har lätt för att samarbeta i olika sammanhang.

Vi söker dig som är lärare, läser till lärare eller har annan utbildning som bedöms vara passande.
Arbete som lärare inom anslutande lovskola är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Tillträdesdatum 26 juni 2019
Tidsbegränsad till 26 juli 2019
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 15 maj 2019
Referensnummer Handledare till sommarskola 2019
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Henrik Fröling
Strateg
054-5401319
henrik.froling@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den