Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Musiklärare till Ilandaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en skola med fina och fräscha lokaler vackert belägen vid Ilandatjärn. Skolan har ca 480 elever i grundskolan och särskolan åk 7-9 och ca 60 personal.
Ilandaskolan präglas av trygghet, trivsel och goda studieresultat. Behörigheten till gymnasiet är hög.
Arbetet organiseras i tre arbetslag samt ett arbetslag i särskolan.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i musik i åk 7-9, som är utlagd i dubbelpass under en termin, vilket innebär att du möter hälften av skolans elever varje termin. Undervisning i åk 6 i några grupper från Skåreskolan samt undervisning för ett tiotal elever i särskolan fördelat på två grupper.
Du är mentor tillsammans med en kollega i en klass i åk 7.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad i musik.
Du ser samarbete med kollegor som ett självklart sätt att skapa bästa förutsättningar för eleven och för ditt eget arbete. Du sätter eleven i fokus och du bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Tillträde sker helst i samband med höstterminens början den 15 augusti eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 26 juli 2019
Referensnummer A889745
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Skoogh
Rektor
054-540 31 74
maria.skoogh@karlstad.se
Facklig företrädare Lill Lydén
Lärare, facklig representant Lärarförbundet
054-540 35 17
lill.lyden@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den