Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Drifttekniker till Sundstabadet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Anläggningen Sundstabadet erbjuder en helt ny badupplevelse. Här finns något för alla: lek i upplevelsedelen, träning i bassängerna eller njutning i den toppklassiga relaxavdelningen. Våra målgrupper är 91 000 Karlstadsbor - såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv - och turister i Karlstad.

Arbetsbeskrivning

Sundstabadet är en av landets modernaste badanläggningar. För att framgångsrikt driva verksamheten söker vi nu en drifttekniker. Utöver Sundstabadets verksamhet så arbetar du och dina kollegor i dagsläget på schema med arbetet i Sundsta Idrottshus, Vålbergs Sim- och Sporthall samt Parkbadet Kronan. I tjänsten ingår därför även fastighetsskötsel och service gentemot gäster så som allmänhet och föreningsliv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst en praktisk gymnasieutbildning inom tex styr- och regler- eller processteknik, annan utbildning som tillsammans med erfarenhet, kan också komma att prövas som likvärdig.
För att på bästa sätt kunna arbeta i processanläggningen är du mekaniskt bevandrad och tekniskt intresserad.
Du har självklart god datavana då en viss del av arbetet sker med datorn som verktyg. Har du sedan tidigare erfarenhet av vattenrening så är det meriterande.
Arbetet är delvis fysiskt, därför är det självklart att du har god fysik och gärna rycker in där det behövs. Då vissa arbetsuppgifter sker på hög höjd får du inte vara höjdrädd.
Som person är du en ordningsam, självgående problemlösare som gärna arbetar i grupp. Arbetet innebär att du måste vara bra på att ta egna initiativ och lösa problem innan de uppstår.
I din roll kommer du att ha mycket kontakt med gäster vilket du är bekväm med och uppskattar.
Eftersom verksamheten bedrivs på flera anläggningar är B-körkort ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 31 augusti 2018
Referensnummer A804817
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Stephan Hammar
verksamhetschef Bad och Sport
054-540 00 00
stephan.hammar@karlstad.se

Övrigt

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande intag.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med dig som sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt via anvisad länk och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den