Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Undersköterskor till hemtjänsten

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

I hemtjänsten arbetar cirka 400 personer i nio enheter som är belägna såväl i Karlstads tätort som i ytterområdena Vålberg, Väse och Molkom. Varje dag arbetar personalen inom hemtjänsten med insatser som har direkt betydelse för andra människors vardag. Vi söker nu nya medarbetare till hemtjänsten, både tillsvidare och för vikariat.

Ett arbete i hemtjänsten innebär att du får ;
- göra skillnad för någon som behöver det.
- ett arbete med ansvar.
- möjlighet att utvecklas.
- varierande arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska inom hemtjänsten är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra omsorg, omvårdnad och serviceinsatser i kundens hem i enlighet med gällande biståndsbeslut. I arbetsuppgifterna ingår också att utföra medicinskt sjukvård och rehabiliterande insatser på delegation av legitimerad personal. Dokumentation enligt SOL ingår också i arbetet.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad undersköterska. Körkort för bil (med manuell växellåda) är krav i flera av hemtjänstområden, i de centrala delarna är det önskvärt men inget krav. Du ska kunna cykla då detta är ett vanligt transportmedel i vår verksamhet.

Vår gemensamma värdegrund ställer krav på ett professionellt och medmänskligt bemötande i kontakten med våra kunder och anhöriga, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Utvecklad samarbetsförmåga och ett självständigt och flexibelt arbetssätt är viktigt egenskaper för att klara arbetet. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha en viss datorvana.

Vi gör urval och rekryterar fortlöpande.
Du får gärna ange önskemål om det är något särskilt område du är mer intresserad av att arbeta i.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde sker löpande efter överenskommelse. Vi kommer att anställa både tillsvidare men också för längre vikariat.
Ansök senast 15 mars 2020
Referensnummer A935198
Antal arbetstillfällen 10
Kontaktperson Åsa Cooper
Enhetschef hemtjänsten
054-540 62 51
asa.cooper@karlstad.se
Kontaktperson Mia Skoglund
Enhetschef bemanningsenheten
054-540 60 06
mia.skoglund@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 54
kommunalvardochomsorg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den