Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Mellanstadielärare 100% åk 4-6 Orrholmsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Orrholmsskolan är en F-6 skola med ca 147 elever.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Orrholmsskolan ingår du i ett arbetslag. Du ansvarar för planering, uppföljning och utvärdering av undervisning och verksamhet. Orrholmsskolan strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar. Du är även klassansvarig.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och din ämnesbehörighet ska tydligt framgå i din ansökan.
Stor vikt läggs på ledarskap i klassrummet samt din förmåga att kommunicera och genomföra undervisning utifrån våra styrdokument.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 augusti 2017
Ansök senast 25 april 2017
Referensnummer A669466
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Rune Jacobsson
Rektor
054-540 30 31
Facklig företrädare Lärarförbundet, Louise Helgar
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den