Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Projekteringsingenjör

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalt bolag som äger, förvaltar, driftsäkrar och bygger ut Karlstads kommuns el- och fibernät. Vår affärsidé är att tillhandahålla trygg och prisvärd transport av el och bredbandstjänster. Bland våra medarbetare finns el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker, kommunikatörer och kundservicemedarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som projekteringsingenjör hos oss består dagen av att leda uppdrag inom eldistribution till både större och mindre projekt. Du ansvarar för att uppdragen drivs och når uppsatta mål avseende ekonomisk investering och reinvestering så som tidplan, kvalité samt att krav för arbetsmiljö, och miljö följs.

Uppdraget innefattas till exempel av anslutningsärenden, projektering, beredning, kostnadsberäkning, framtagande av tillstånd, markägarkontakter, sammanställning av material och dokumentation.

I rollen arbetar du med flera uppdrag samtidigt, vilka kan bestå av både nybyggnation och ombyggnation. Det är du som koordinerar entreprenaderna ute på fältet, du håller i trådarna och ser till att deadlines hålls och arbetet blir gjort.

Kvalifikationer

För att trivas och göra ett bra jobb vill vi att du har en elektroteknisk utbildning på högskolenivå, eller motsvarande. Den vi söker ska ha kunskaper inom schakt, förläggning av kabel/kanalisation eller projektering. Du behöver ha kunskaper inom dokumentationssystem, gärna DP. Vi vill också att du har goda kunskaper i Office-paketet och körkort.

Du behöver ha några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning och av både elnät och stadsnät. Har du erfarenhet av att arbeta med aktiv utrustning så är även det meriterande.

Vi söker dig som är noggrann, gillar att arbeta strukturerat och har en förmåga att hålla tidsplaner. Du tar själv ansvar för dina arbetsuppgifter och vet hur du ska driva ditt eget arbete framåt genom att arbeta effektivt. Du arbetar lösningsorienterat och lägger upp ditt arbete på ett proaktivt sätt.

Eftersom tjänsten innebär många olika kontaktytor är det betydelsefullt med god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Ansök senast 17 mars 2019
Referensnummer KNAT-2019-113
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Magnus Ådén
projektchef
054 - 540 73 73

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den