Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Resurslärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en skola där vi ser våra olikheter som vår styrka. Vi strävar hela tiden efter att ge varje elev förutsättningar att lyckas. Under läsåret jobbar hela skolan med språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt

Arbetsbeskrivning

Ingå i skolans personalgrupp och gå in som vikarie och resurs vid frånvaro eller andra behov. Arbetet gäller från åk 4-9 och inkluderar även fritids.

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning, god kunskap om lågaffektivt bemötande och språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 oktober 2018
Tidsbegränsad till 7 juni 2019
Ansök senast 14 september 2018
Referensnummer A809872
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den