Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Händig arbetskonsulent med gröna fingrar

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Enheten för arbetsrehabilitering och sysselsättning riktar sig till personer med psykisk funktionsnedsättning och/eller psykisk ohälsa som vill ha någon form av sysselsättning eller arbete. Vi söker nu en arbetskonsulent till vår rehabiliteringsverksamhet, Överstens handelsträdgård.
I rollen ska du handleda våra deltagare i olika aktiviteter inom trädgårdsskötsel samt enklare snickeri. I verksamheten har vi även stående inslag av friskvård och stressreducerande övningar. Du är en del av ett litet team som arbetar tätt för att skapa en meningsfull tillvaro för våra deltagare. I teamet ingår även en arbetsterapeut och en friskvårdskonsulent. I rollen så följer även ett dokumentationsansvar enligt gällande regler och riktlinjer.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet inom socialt arbete och minst en eftergymnasial utbildning med inriktning mot socialt arbete, beteendevetenskap eller motsvarande. God datorvana och kunskap om dokumentation inom socialt arbete.

Vi vill att du har god förståelse för och gärna erfarenhet av målgruppen. Du ska vara kreativ, utåtriktad, social och äga en god samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt och är trygg i dig själv. Du är kunnig i snickeri och hanterar vanliga maskiner inom ämnet. Vi ser även att du har goda språkkunskaper i svenska. Då vi arbetar i ett tätt team är en personlig lämplighet en nyckel för att lyckas i arbetet.

Körkort B

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Tidsbegränsat t o m 31 december 2019.
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 17 februari 2019
Referensnummer A846854
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson John Johnsen
TF Enhetschef
054-540 84 65
Facklig företrädare Nina Angeleni
Vision
054-5404757

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den