Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Uthyrare, Bobutiken

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med drygt 90 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

Karlstads Bostads AB ägs av Karlstads kommun och ingår i koncernen Karlstads Stadshus AB. Vi äger och förvaltar totalt cirka 475 000 kvadratmeter fördelat på ca 7 500 bostäder och 750 lokaler runt om i Karlstad. Sammanlagt är vi cirka 130 anställda som arbetar efter visionen Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna. KBAB står inför flera stora utmaningar framöver, bland annat kring nyproduktion och att tillsammans med vår ägare bidra till att Karlstad blir en ännu bättre stad att leva och bo i.

Avdelningen marknad och kunds uppdrag är att marknadsföra och hyra ut hyresobjekt, stärka företagets varumärke och att stötta förvaltningen i att vårda kunder. Avdelningen hanterar också bland annat bostadssociala frågor såsom uthyrning och fördelning av kommunala garantier, förebyggande och hanteringar av störningar samt planering och genomförande av
hyresgästaktiviteter.

Som medarbetare hos oss värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet.

Arbetsbeskrivning

Är du minst 18 år, kommunikativ och trivs i en serviceinriktad roll? Då tycker vi att du ska söka sommarjobb hos oss i Bobutiken i sommar!

I vår bobutik blir du KBAB:s ansikte ut mot våra hyresgäster samt framtida hyresgäster då du hanterar alla kundärenden kring uthyrning/uppsägning.

I rollen som uthyrare ingår uthyrning av lägenheter, att publicera lägenheter på vår hemsida, upprätta kontrakt, ta emot och behandla uppsägningar m.m. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter såsom arkivering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som önskar ett socialt sommarjobb och som trivs i ett serviceinriktat yrke. Det är viktigt att du har förmågan att möta våra kunder på ett naturligt och avspänt sätt, även vid pressande situationer. Frågar du tidigare sommarvikarier vad som varit roligast med jobbet som uthyrare så är det att man träffar många människor i olika skeden i livet vilket gör att ingen dag är den andra lik. De svarar också att det har varit intressant att få följa hela uthyrningsprocessen - från att en lägenhet sägs upp till att ett avtal med nästa hyresgäst skrivs.

För att trivas i rollen som uthyrare bör du vara stresstålig, självgående och kommunikativ. Det krävs också att du är en strukturerad person som värdesätter ordning och reda samt har hög integritet. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du läser fastighetsekonomi eller liknande på universitetet.

Krav
• Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska tal och skrift.
• Stor datorvana och goda kunskap i Office programvaror.
• Erfarenhet från arbete med kundkontakt krävs.
Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det meriterande.

Övrigt:
• Anställningen är tidsbegränsad mellan 4-9 veckor
• Första veckan är en introduktionsvecka
• Dagtidsarbete 40 tim/vecka, kl 08.00-17.00 vardagar, lunch 12:00-13.00
• Inga ledigheter under perioden, någon enstaka dag kan dock gå bra
• Vi bjuder på enklare fika på förmiddagen

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse, ca juni.
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 1 mars 2020
Referensnummer A932979
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Karin Jonsell
Avdelningschef Marknad och kund
054-540 74 52
karin.jonsell@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den