Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Handledare, sommarskoj med KBAB

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Bostads AB ägs av Karlstads kommun och ingår i koncernen Karlstads Stadshus AB. Vi äger och förvaltar totalt cirka 475 000 kvadratmeter fördelat på ca 7 400 bostäder och 750 lokaler runt om i Karlstad. Sammanlagt är vi cirka 130 anställda som arbetar efter visionen Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna. KBAB står inför flera stora utmaningar framöver, bland annat kring nyproduktion och att tillsammans med vår ägare bidra till att Karlstad blir en ännu bättre stad att leva och bo i.

Avdelningen marknad och kunds uppdrag är att marknadsföra och hyra ut hyresobjekt, stärka företagets varumärke och att
stötta förvaltningen i att vårda kunder. Avdelningen hanterar också bland annat bostadssociala frågor såsom uthyrning och
fördelning av kommunala garantier, förebyggande och hanteringar av störningar samt planering och genomförande av hyresgästaktiviteter.

Som medarbetare hos oss värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och starta upp vårt nya koncept "sommarskoj med KBAB"? Sök tjänsten som handledare nu!

Sommarskoj med KBAB är ett kollo som under fyra veckor flyttar runt i våra olika områden i Karlstad. Varje dag under en hel vecka (mån-fre) anordnar du som handledare tillsammans med 5 feriearbetare från Karlstads kommun aktiviteter på plats i aktuellt område mellan klockan 11.00-15.00. Målgrupp är ungdomar mellan 6 - 15 år, men alla åldrar är självklart välkomna! Vi samarbetar med olika idrottsföreningar som kommer vara på plats och hålla i en huvudaktivitet per dag.

Som handledare är det du som samordnar arbetet för feriearbetarbetarna från Karlstads kommun och ser till att de arbetar på ett säkert sätt. Du blir också länken mellan bovärdsteamet och feriearbetarna samt den som håller kontakten med de externa aktörer som är på plats, såsom exempelvis idrottsföreningar.

Feriearbetarnas uppdrag är att fixa kringaktiviteter som exempelvis fika, ansiktsmålning och annat kul som du tillsammans med dem hittar på. Du hjälper också till med exempelvis handling och övrigt som behövs till aktiviteterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kreativ, social och som trivs med att arbeta med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har arbetat med barn och unga tidigare men det viktiga är att du är kommunikativ och trivs med ett socialt jobb.

Krav
• Körkort klass B
• Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska tal

Förutsättningar
• Anställningen är tidsbegränsad till 7 veckor (v.26-v.32) med en veckas upplärning.
• Dagtidsarbete 40 tim/vecka, kl 08:00-17:00 mån - fre, en timmes lunch.
• Inga ledigheter under perioden.
• Oömma kläder, KBAB tillhandahåller en T-shirt

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 24 juni 2019
Tidsbegränsad till 9 augusti 2019
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 17 mars 2019
Referensnummer A849006
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Karin Jonsell
Avdelningschef Marknad och kund
054-540 74 52
karin.jonsell@kbab.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den