Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Socialsekreterare till avd för nyanlända

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vill du bli en av oss?
Vi söker nu socialsekreterare som ska arbeta med handläggning av ensamkommande barn och unga.
Om du kommer till oss erbjuder vi dig en arbetsplats i centrum av Karlstad. Du får möjlighet att komma till en arbetsgrupp med ett stort engagemang för de ensamkommande vi arbetar med. Vår arbetsgrupp består av socionomer i olika åldrar. Vi gillar diskussioner och har som gemensamt mål att göra skillnad för de unga vi möter i vårt jobb. Klimatet på vår arbetsplats består av både skratt och allvar. Enheten för myndighet och stöd behöver förstärkning och letar efter dig som är socionom och som vill göra skillnad för de ensamkommande ungdomar som kommer till vår stad.
När du arbetar hos oss får du en mentor och ingår i ett team med chef, ärendehandledare och kollegor. I tjänsten ingår friskvård en timme per vecka samt en friskvårdspeng. Arbetsuppgifterna på enheten är varierande och består av handläggning med myndighetsutövning med stöd av SoL och LVU. Vi utreder och fattar beslut samt har ansvar för att följa upp insatser kring den unge.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha socionomexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, besluts- och handlingskraft, kreativt tänkande samt förmåga att arbeta självständigt.
B-körkort för manuell växellåda erfordras.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. En tillsvidaretjänst samt ett vikariat år 2017 med eventuell möjlighet till förlängning
Ansök senast 6 april 2017
Referensnummer A664555
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Ulrika Sewelén
Enhetschef
054-5405330
Facklig företrädare Nina Angeleni
Vision
054-5404757

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den