Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Vik. lärare åk 1 Västerstrandsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Västerstrandsskolan är en grundskola med barn/elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan har idag 360 elever. På skolan finns fyra lokalintegrerade fritidshem. Hos oss arbetar utbildade och engagerade pedagoger med det gemensamma målet att alla barn/elever skall känna sig trygga och trivas samt lära och utvecklas utifrån sin förmåga. Västerstrandsskolan befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede då skolan genomför omfattande om- och tillbyggnad av skolan för ca 115 miljoner.

Arbetsbeskrivning

Undervisa i åk 1 där du även är mentor, du ingår i arbetslag 1-3.
Inom ditt uppdrag ligger också att aktivt ta del och ansvara för utveckling tillsammans med lärare från F-6.
Fr.om. hösten 2017 är vi en Trivselskola.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation åk 1-3 alt åk 1-6

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
8 januari 2018
Tidsbegränsad till
15 juni 2018
Ansök senast
30 september 2017
Referensnummer
A712993
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Karin Thorell
Rektor
054-540 33 89
karin.thorell@karlstad.se
Facklig företrädare
Lärarförbundet
 
054-21 66 89
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den