Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb undersköterskor till sjuksköterskestationer

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Till våra sjuksköterskestationer söker vi nu dig som vill sommarjobba som undersköterska och vara ett stöd till sjuksköterskorna i det patientnära arbetet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta tillsammans med sjuksköterskorna på sjuksköterskestationen.

I arbetsuppgifterna ingår att utföra medicinskt sjukvård och rehabiliterande insatser utifrån delegering av sjuksköterska samt visst omvårdnadsarbete. Dokumentation enligt SOL ingår också.

Kvalifikationer

Du har en undersköterskeutbildning som motsvarar minst termin 4 på sjuksköterskeprogrammet. Vi ser det som meriterande om du läser sjuksköterskeprogrammet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga, ett självständigt och flexibelt arbetssätt är viktigt egenskaper för att klara arbetet.

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 juni 2020
Tidsbegränsad till 23 augusti 2020
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 31 mars 2020
Referensnummer A850113 - Kopia
Antal arbetstillfällen 10
Kontaktperson Ewa Sandberg
Rekryteringschef Hälso- och sjukvård
ewa.sandberg@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 54
kommunalvardochomsorg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den